Menu

U19: Ufortjent nederlag hjemme mod Vejle B

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
14. september 2018 kl. 15:51
I går tog de unge hajer i mod Vejle B, kampen endte med et ufortjent nederlag på 1-3.

Det er ved at blive en dårlig vane at skrive at vi er her for at lære - vi vil gene lære, men vi vil meget hellere have de points vi fortjener.

Selvom Vejle er ubestridt tophold i rækken var det os, der var spilstyrende, var bedst organiseret (med ganske få undtagelser) og havde langt flest chancer.

Men som det få ofte går så mister vi koncentrationen et par gange, og det udnytter et klogt og mere erfarent Vejle-hold.

I kampen for at holde os på den rigtige side af den streg som giver adgang til at spille Liga 1 til foråret er hver kamp en finale.

Det første kvarter presser vi VB langt tilbage på banen, vi har flere store chancer, men får desværre ikke scoret. Så misser vi et enkelt pres, laver et frispark midt på egen banehalvdel. Vejle sender frisparket ind bagerst i vores felt hvor det lykkes en Vejle-spiller at sende et hovedstød helt modsat og i mål - øv, men på den igen.

Vi kører igen spillet og chancerne op på Vejles banehalvdel, men lykkes ikke. Så får vi et blackout med få minutter tilbage af halvlegen og må gå til pause bagud med 0-3 efter en halvleg hvor vi var dominerende.

Ros til holdet for at fortsætte med at kæmpe - så vi fortsætter kampen for at komme med i kampen., Vi sætter Tøtte ind i stedet for Oliver J og fortsætter med pres og gode forsøg, medens vi stort set holder Vejle fra fadet.

Nichlas Sloth får en pause og Oliver J kommer ind igen.

Efter ca 20 minutter kæmper Sander sig til et straffespark - som vi desværre ikke får udnyttet, det kunne ellers have bragt os ind i kampen for alvor.

Lidt senere har Oliver J et skud på overliggeren, vi fortsætter med at kæmpe for vores chance.

Svith kommer ind for Sander og Busse kommer ind for Mikkel Sloth.

Kort efter får vi et mål annulleret for off-side - ærgerligt men vist korrekt.

Endelig, men lidt for sent til for alvor at vende kampen får Tøtte sendt bolden i kassen assisteret af Birkedal - så kampen ender med et ufortjent nederlag 1-3 nu har vi en weekendpause før vi på tirsdag på hjemmebane møder IF Lyseng i pokalen. Søndag skal vi på en lang tur til Skibet IF.