Menu

Vigtig sejr i de døende minutter mod Vejle B

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
11. juni 2018 kl. 14:07
I går, søndag, vandt JS-holdet 0-1 på mål af ligatopscorer, Lasse Storvang, ude mod Vejle B i en rigtig vigtig kamp.

Topkampen på udebane mod Vejle gav tre point i en høj-intens kamp, hvor kampens eneste scoring blev sat ind af topscoreren i Jyllandsserie 1, Lasse Storvang, i de døende minutter med sin 12. sæsonscoring - og hvilken én.

Første halvleg var meget jævnbyrdig - 4-2 i chancer/scoringsmuligheder i vores favør. Vejle havde vel nok den største chance, der gik lige forbi mål. Herudover satte vi flere standartsituationer rigtig fint op, og her kunne vi presse Vejle.

I anden halvleg var Vejle mest dominerende, og de pressede os tilbage på banen. Det var en periode, hvor der blev brugt meget energi på at matche et stærkt spillende Vejle-hold. I flere omgange får vi afvist, og i målet tager Anders sig af 2-3 helt åbne scoringsmuligheder. Efter 77 minutter kommer vi en mand i undertal. Vejle skruer en tand mere op og presser voldsomt på for en scoring.

Efter 87 minutters spil må hjemmeholdets anfører bremse en omstilling kort inde på egen banehalvdel, og Vejle bliver dermed reduceret til 10 mand. Frisparket bliver sendt i feltet, og efter en mislykkedes clearing falder bolden ned for fødderne af Lasse Storvang, der fra en spids vinkel i feltet sparker den op i modsatte målhjørne. Vi er fuldtallig de sidste 10 minutter, mens Vejle forsøger at jagte en udligning uden held med en mand i undertal.

Stor ros til hele FC Djursland-holdet for sammenhold og fight, og flere spillere med toppræstationer! Det var et generelt højt niveau for alle spillerne i dagens kamp, hvilket er en klar nødvendighed, hvis man skal matche rækkens bedst spillende hold, Vejle, der desværre blev ramt af en slem skade på deres centrale midtbanespiller. God bedring skal der lyde fra FC Djursland.

Efter 96 minutter kunne vi altså juble i en kamp, som forhåbentlig bliver et klart vendepunkt. Efter en miserabel periode med to store nederlag og en målscorer på 3-10 er vi tilbage på sporet og tilbage på andenpladsen i en meget jævnbyrdig pulje, hvor de fire øverste hold ligger inden for fire point med to kampe tilbage!

Vi er klar til den 13. og andensidste finale på lørdag mod Hatting-Torsted på hjemmebane. Vel mødt!