Menu

Historie

FC Djursland

Hele Djurslands fodboldhold – sammen står vi stærkere.

FC Djursland A/S er en eliteoverbygning af flere fodboldklubber på Djursland. Selskabets mission er, at sikre et solidt økonomisk og sportsligt fundament for fodbold på eliteniveau på Djursland, samt at skabe værdi for vores aktionærer, samarbejdspartnere, tilskuere og sponsorer, samt alle andre med et tilhørsforhold til FC Djursland gennem positive fodboldoplevelser samt sportslige og økonomisk tilfredsstillende resultater.

FC Djursland fremstår som hele Djurslands fodboldhold via et tæt samarbejde med de omkringliggende klubber, hvilket skal være med til at styrke interessen for fodbold på både elite- og breddeniveau. FC Djursland satser især på udviklingen af egne talenter. Dette skal ses som et klart signal til ungdomsspillerne i nærområdet, om at de ikke behøver at flytte væk fra kommunen for at udvikle sit talent på højeste niveau.

Historie

FC Djursland A/S er etableret i 2009 som selskabet bag eliteoverbygningen af fem fodboldklubber fra Djursland.

De fem moderklubber der oprindeligt udgjorde FC Djursland var Grenaa IF, Østdjurs 91, AC Norddjurs, Åstrup/Hammelev IF og Kolind Pederstrup.

I 2014 trådte Kolind Pederstrup IF ud af overbygningen og i december 2015 valgte Åstrup/Hammelev IF at udtræde af senior/U19 overbygningen. Åstrup/Hammelev IF deltagere stadig i U16/U17 holdsamarbejdet.

Selskabet er stiftet med ambitioner om en dag at komme med på den helt store fodboldscene og dermed sætte Djursland på fodbold landkortet.

Overbygningen overtog Grenaa IF’s DBU-licens og startede sæsonen 2009-10 i Danmarksserien.

FC Djursland har hjemmebane på HSM Arena i Grenaa.

Moderklubberne i FC Djursland

Grenaa IF
AC Norddjurs
Østdjurs 91