Menu

U19 (M): God start på forårssæsonen

image Foto: Daniel Bloch, DB Marketing
FC Djursland
23. april 2021 kl. 17:14
Tre kampe med hver deres overskrift har givet U19-holdet en god start på forårssæsonen.

1. kapitel - "Miraklet i Lyseng"

Miraklet blev til oven på en fuldstændig vanvittig afslutning, hvor et truende nederlag blev vendt til sejr i slutminutterne. Men inden den hektiske afslutning var Lyseng foran 1-0 efter det første kvarter. Lidt Nis-Bager-tryllestøv og en skarp angriber i form af Magnus R. bragte halvlegstillingen 1-1.

I det 80. min var stillingen 1-1, men herfra tog det fart... Med to scoringer på to minutter og dermed foran 3-1 lignede det en hjemmesejr.

I det 87. min assisterede Nis dagens man-of-the-match Magnus R., der fra distancen via en Lyseng-fod fik bragt fornyet spænding ind i kampen. I det 88. min var det Magnus R.'s forarbejde, der grundlagde Nis' signaturscoring til 3-3. Nis og Magnus R. var også med i hovedrollerne, da Christian Jensens præcise indlæg fandt vej til dagens matchwinner Mads Schütt.

4-3, bum. En vanvittig kamp, som vi aldrig kommer til at glemme.

 

2. kapitel - “Walk over mod Herning Fremad"
Desværre kunne Herning ikke stille hold, så det blev tre af de nemme point.

Ingen kamp er lig med træning. Men her var der lidt misforståelser (læs manglende fremmøde), som selvfølgelig gav stof til 3. kapitel.

 

3. kapitel - "Operation 'Slinger til livs'".

Manglende træningsindsats påvirker selvfølgelig startopstillingen, således også i dette tilfælde. Konsekvensen blev bl.a. lodtrækning om pladserne - ja, så har man også prøvet det. Dog var træningsnakomanerne Taylor, Edis, Bestun, Ivan, Christian Jensen og freelancer Blicher ikke med i bowlen og fik selvfølgelig fuld spilletid.

Kapitlet fik en lykkelig ende efter en kamp, der blev domineret suverænt.

15. min. 1-0. Ivan sætter tempo i en kontra, og via Edis' sublime assistfod får Nis med en flot signaturscoring sat gang i måltavlen.
20. min. 2-0. Ivan tromler sig igennem, inden Thorbjørn med en lang tå finder Magnus R., som fortsætter den personlige målstime med en sikker afslutning i boksen.
45. min. 3-0. Magnus R. arbejder altid hårdt. Det gør betingelserne optimale for bl.a. Nis, der på elkjærsk maner gør tingene færdig med en velkendt signaturscoring.
70. min. 4-0. Mikkel smadrer et Ivan-indlæg i netmaskerne fra tæt hold.
75. min. 5-0. Anfører Taylor assisterer med hovedet Magnus R., der ligeledes med hovedet bliver dagens næstsidste målscorer inden HEI i slutfasen får reduceret.

Man-of-the-match: Møller, Taylor, Nis, MR.