Menu

U19 (M): Smalt nederlag til fysisk stærke Stensballe IK

image Foto: DB Marketing
FC Djursland
05. oktober 2020 kl. 15:00
Et par tidlige scoringer til hjemmeholdet fra Stensballe samt ineffektivitet fra vores side blev udslagsgivende i de unge hajers opgør i lørdags.

Overskriften skal ikke lyde som en undskyldning, men en forklaring - forskellen var markant mellem et hjemmehold bestående af udelukkende andetårs-U19- og førsteårs-seniorspillere og så vores egne, hvor kun to spillede U19 sidste år og tre i start-11-eren endda var U17-spillere.

Stensballe spillede stærkt på deres kvaliteter, og efter 15 minutter stod der 2-0 på to hovedstødsmål, begge efter hjørnespark - det første tilmed i kampens første minut.

Ja, det det var op ad bakke fra kampens start. Men en stærk Nis-reducering til 2-1 bragte fornyet tro på tingene. Det skulle dog vise sig at blive svært på en dag, hvor mange ting skulle lykkes, for at de unge hajer kunne spille sig til chancer, mens hjemmeholdet med en imponerende fysik havde noget nemmere ved at bringe sig i kontakt med yderligere scoringer.

Men der blev selvfølgelig ikke givet op, og vinden i ryggen i anden halvleg gav yderligere tro på tingene. Midtvejs blev der ommøbleret taktisk i jagten på point, men desværre fik vi ikke slået umiddelbar mønt af initiativet. Tværtimod bragte hjemmeholdet stillingen på 3-1 i noget, der lignede en omstilling, hvor passiviteten desværre skinnede lidt igennem. Men med en hurtig 3-2-reducering ved Lucas var spændingen intakt.

Desværre lykkedes det ikke. Tættest på var Taylor med et forsøg på overliggeren, mens både Edis og Mikkel med lidt held kunne have reddet det ene point. Et nederlag, men en oplevelse rigere tager vi med os fra Stensballe, hvor vi med rette skal ærgre os over ikke lige at få et point med hjem.

På søndag den 11. oktober kommer Vejle B på besøg på HSM Arena klokken 11.00 i fjerde runde.