Menu

U19: Nederlag med tenniscifre mod Vejle B trods god præstation

image Foto: DB Marketing
FC Djursland
14. oktober 2020 kl. 09:33
De unge hajers opgør mod Vejle i søndags endte med et voldsomt resultat, der ikke var repræsentativt for kampforløbet, efter to vidt forskellige halvlege.

Resultatet afspejler ikke niveauforskellen i en kamp, som nærmest var som nat og dag. Vi sidder med en underlig følelse efter kampen.

Vi var godt forberedt på et stærkt Vejle-mandskab. Taktikken var på plads, og spillerne gjorde det fantastisk langt ind i kampen, hvor det lugtede af point.

Førstehalvleg blev udført ekstrem disciplineret og 1-0-scoringen blev sat ind som planlagt - lynhurtig omstilling, hvor Mads Schütt flot assisterede Andreas Bager. Et ærgerligt straffespark gav udligningen kort før pausen til 1-1.

Der var yderligere chancer i begge ender. Men en tidlig Vejle-scoring og efterfølgende 1-3-scoring midtvejs i anden halvleg gjorde, at vi måtte åbne op og slække lidt på den defensive del. Det resulterede i en åben slagudveksling, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Desværre for os var Vejles individuelle kvaliteter størst, og det gjorde, at de fik straffet os ubønhørligt i slutfasen, hvor det gik lidt for stærkt på måltavlen, og kampen endte 1-6.

Næste kamp er om halvanden uge, hvor vi gæster TRIF den 25. oktober kl. 10.30.