Menu

U19: Ude af pokalen med nederlag til Hobro

image Foto: DB Markeitng
FC Djursland
05. november 2020 kl. 10:21
Tirsdag aften blev endepunktet for FCD-deltagelse i U19-pokalturneringen, da udeholdet Hobro fra U19-divisionen fortjent vandt kampen...

Forud for nederlaget skulle der dog gå en kamp, hvor vi gjorde fin modstand. Taktikken var klar, så at Hobro havde stort boldovertag var ikke noget, der skræmte vores unge hjemmebanehelte. For med forventelige omstillinger, vidste vi, at de chancer, vi skulle bruge, ville komme.

Målmand Rohde viste storspil og havde fine indgreb på de frisparksituationer, som stort set var det eneste, udeholdet havde af trusler i en intens første halvleg. Alligevel bragte Hobro føringen kort før pausen, da de lidt ud af ingenting viste ubønhørlig kynisme og målnæse, 0-1.

Via efterfølgende begyndelsespark og det tryk, som det gav, havde Thorbjørn måske alligevel halvlegens største målchance, men en målstolpe i vejen sendte holdet til pause med en lige-ved-og-næsten-fornemmelse og en mand i undertal efter Güneys 10 minutters udvisning.

Hobro startede anden halvleg med at udligne på ti-minutters-udvisningskontoen. Ellers lignede indledningen på anden halvleg meget første halvleg med boldovertag til Hobro, mens vi selv lurede på den ene chance...

Og de kom - den største af dem med ca. 20 minutter igen, hvor Thorbjørn krigede sig til bolden. Han kom alene igennem, og med en tekniske manøvre og en (næsten) perfekt afslutning fik han endnu en afslutning afvist af træværket.

Med yderligere to scoringer inden for fem minutter i det sidste kvarter lukkede Hobro kampen. I samme fase gav vi lidt køb på forsvaret i jagten på pokalsucces. Vores “Håvard Flo-duo” var tæt på, men Hobro keeperen klarede flot Wallentins forsøg fra tæt hold. 0-3 og en erfaring rigere.